Visit my YouTube channel here.

Youth in Revolt (2009)

I’m not going anywhere until you sink your filthy dick in this tomato.

Michael Cera har vel nå gått ut på dato. Han bringer ikke noe nytt til bordet, kun den samme rolletolkningen hver eneste gang. Han er ikke mye å se på, han har heller ikke karisma. Han burde være sjeleglad for at han har nådd så langt som han har gjort. Hvis han ikke blir en bedre skuespiller og velger andre roller, kan jeg ikke se for meg en stor fremtid. Han spiller to roller i Youth in Revolt, men han imponerer heller ikke som en slesk skurk med holdningsproblemer.

Selv om Michael Cera er temmelig vemmelig å se på, er Youth in Revolt en artig film som starter veldig forsiktig før det begynner å ta av. Humoren er av den snille typen, rollefigurene er dumme, de vet at det de gjør er galt, men de er unge og dumme. Irriterende er det at krypet Michael Cera skal være 16 år i filmen, det er det vel ingen som kjøper?

En lavmælt film som underveis blir absurd med snill humor. Jeg har alltid likt denne type filmer der rollefigurene er snille, men som gjør merkelige ting for kjærligheten, og som havner i trøbbel underveis. Youth in Revolt oppfyller disse kravene. Youth in Revolt kan minne meg mye om japanske komediefilmer. Man finner mye av den samme uskyldige humoren i Youth in Revolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: