Visit my YouTube channel here.

Crystal Fairy & the Magical Cactus (2013)

crystal fairy and the magical cactus

En liten gruppe på fem personer er i Chile. De har hørt om en spesiell kaktus som kan gi sterke hallusinasjoner. De finner kaktusen, og tar turen til stranden der de setter opp telt og gjør seg klar til den store rusen sammen med en merkelig, hårete kvinne.

Crystal Fairy & the Magical Cactus er en smal film med Michael Cera i hovedrollen. Michael Cera blir bare mer ekkel for hvert år som går, han må snart spille i en mørkere pedofil-film. Han spiller i det minste godt.

Crystal Fairy & the Magical Cactus kan jeg trygt si at er en film som er ikke beregnet på den gjennomsnittlige seer. Filmen er langsom, det blir kun prat og prat og to karakterer som irriterer. Den ene karakteren er selvsagt pedomannen, den andre er den svært hårete kvinnen som delvis ser ut som en huleboer. Spesielt denne karakteren er jeg sikker på at alle vil hate. Men det skal sies at Gaby Hoffmann som spiller denne hårete kvinnen, spiller veldig godt.

Hva poenget med Crystal Fairy & the Magical Cactus var, det kan jeg ikke svare på. En ting er sikkert, de fleste vil hate filmen, det gjorde ikke jeg da jeg ventet på at noe skulle skje, så det betydde at filmen i det minste klarte å fanget min oppmerksomhet. Mulig det handlet om innestengte følelser eller noe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: