Visit my YouTube channel here.

The Children (2008)

Slemme barn.

Hvor langt ville du ha gått for å beskytte deg selv? The Children lar deg gruble litt over den tanken når ungene klikker og begynner å drepe sine foreldre. Ville du latt deg bli drept av din egen unge, det kjæreste du har, eller ville du drept din egen unge? Et vanskelig spørsmål, men ungene ble jo forvandlet til noe de ikke er. Men de har sine lyse øyeblikk, så det er et vanskelig spørsmål.

The Children har en grei atmosfære, men filmen klarte aldri å engasjere meg helt. Skuespillerne er ikke av de beste, den ene kvinnen er helt forferdelig og overspiller noe så grusomt. Det som ødela litt av min opplevelse var at jeg ville ha et svar på hva det var som feilte ungene. Tydeligvis smittet de hverandre med et eller annet virus, noe utenomjordisk? Hadde man fått svar kunne kanskje The Children falt mer i smak. Nå ble jeg bare sittende å irritere meg over smittekilden, man får aldri et svar. Men hadde man fått et svar, ville det vært lettere å akseptere at man drepte ungene, og da ville filmen mistet mye av poenget.

The Children har fått gode kritikker, selv ble jeg ikke helt overbevist. Ungene er små, de kan ikke gjøre mye skade mot voksne. Det er først når de voksne ikke klarer å gjøre noe mot sine egne unger at det går galt og ungene blir mektige. Det var dette jeg fikk ut av The Children.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.