Visit my YouTube channel here.

Children of Men (2006)

children of men

I can’t really remember when I last had any hope, and I certainly can’t remember when anyone else did either. Because really, since women stopped being able to have babies, what’s left to hope for?

Children of Men er en meget dyster og mørk film. Vi er vitne til en verden i kaos. Mennesker kan ikke få barn lenger. Children of Men er spennende, og har en veldig interessant historie som får en til å tenke litt. Clive Owen spiller Theo Faron, og han leverer så det holder. Han har veldig mye flaks, det som redder ham og den gravide kvinnen er at han handler med en gang hjernen hans slår alarm.

Children of Men er spennende helt til slutt, det vil si nesten. Denne type filmer har aldri en lykkelig slutt der alle overlever. Slutten kom ikke som et sjokk. Den var forventet, så der skuffet den litt. Children of Men har noen skikkelige tøffe actionscener mot slutten av filmen. De er veldig intense, og vakkert filmet. Det føltes nesten som om man var der selv, og det er bra gjort. Det er noen lange tagninger her som virkelig imponerer, utrolig at man fikk det til å bli så bra når det er så kaotisk. Jeg må si jeg ble litt overrasket over tempoet i filmen da jeg trodde det skulle gå tregere unna, men tiden står aldri stille. Det skjer noe hele tiden, atmosfæren er ekkel og truende. Dette er en verden som er i ferd med å gå under.

Children of Men er en spennende thriller som var en av de beste filmene som kom ut i 2006. Den er velspilt, spennende, skitten og dyster. Regissør Alfonso Cuarón var for meg et ukjent navn, etter Children of Men er han en regissør jeg forventer mye av. Hadde nå bare mannen laget flere filmer, han er ikke akkurat det man kaller en produktiv regissør. Det er utrolig å se hvor god kontroll han har i alt kaoset som skjer på skjermen i Children of Men. Her har vi en regissør som takler det meste kan det virke som, uten å miste hodet.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: