Visit my YouTube channel here.

Solomon Kane (2009)

If I kill you, I am bound for hell. It is a price I shall gladly pay.

Solomon Kane overrasket i positiv forstand. Jeg likte den visuelle stilen, historien var interessant og noen av karakterene var artige og skumle. Det som manglet var flere actionscener. Filmen blir til tider dialogtung, noe som ikke passet helt inn i dette universet.

Skuespillerne er ikke av de beste. Noen gamle ringrever finner man, men de får så lite skjermtid at de aldri bemerker seg. Jeg er ganske sikker på at mye måtte ofres for å få budsjettet i havn. Både skuespillere og actionscener måtte nedprioriteres kan det virke som. James Purefoy som spiller Solomon Kane ligner veldig mye på Hugh Jackman i den forferdelige Van Helsing. På en måte blir Solomon Kane den fattige lillebroren til Van Helsing, bare at Solomon Kane er en god del bedre enn storebror.

Et interessant univers jeg gjerne kunne besøkt igjen. Det er veldig mye positivt å hente i Solomon Kane. Selv om filmen ikke oppfinner kruttet på nytt, er den en god del bedre enn andre filmer i samme sjanger. Det er en mørk film med mye råskap og elendighet. Jeg savner denne type filmer, det lages for få, og de fleste pleier å stinke. Derfor er det gledelig når en film som Solomon Kane er inne på riktig spor.

Regissør Michael J. Bassett er verdt å følge med på, Wilderness er en herlig slasherfilm som flere burde se og få øynene opp for. Hadde vært spennende å se hva han han gjøre hvis han får et større budsjett å rutte med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.