Visit my YouTube channel here.

Season of the Witch (2011)

Hekseekspressen.

Season of the Witch er en film som starter bra, men som etter halvspilt tid begynner å falle fra hverandre som et korthus. Historien er generisk, en reise fra A til B der tvilen hele tiden ligger og ulmer. Er det en heks de frakter, eller er det noe annet? Svaret kommer mot slutten av filmen, og det er et skuffende svar med dårlige spesialeffekter vi får servert.

Nicolas Cage er på samme måte, han starter bra, men hans livskraft ebber ut når filmen nærmer seg slutten. Alltid like morsomt å se Nicolas Cage og parykker, den mannen er det få som følger når det gjelder kunstige hårfrisyrer. Claire Foy er den som imponerer mest her. Hun kan minne meg om Kristen Stewart, ser også ut som om Claire Foy får i seg litt lite vitaminer, men hun ser mer levende ut sammenlignet med Kristen Stewart, ikke at det skal så mye til.

Se heller Solomon Kane, den filmen er underholdende og holder koken helt inn til rulleteksten dukker opp på skjermen. Ulver som angriper er ikke spennende, det er heller ikke spennende å se kampscener med sverd som blir svært repeterende når dette er en film for ungdom. Blod og gørr mangler, og når koreografien er så kjedelig og statisk, blir man trøtt og tankene vandrer til andre steder enn skjermen.

Season of the Witch hadde noe på gang i 40 minutter, hvor ble det av resten av filmen?

One thought on “Season of the Witch (2011)”

  1. Det er noe med at når jeg så denne for 2 timer siden, er det en liten fordel at jeg husker den. Når jeg da ikke husker den, er det et tegn på demens, eller at filmen er dårlig. Denne gangen er det heldigvis det siste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.