Visit my YouTube channel here.

Misfits: Season 3 (2011)

Så skjer det.

Den tredje sesongen bød på en skikkelig nedtur. Nå har det blitt bare kaos når bindeleddet sa takk for seg etter kun to sesonger. Robert Sheehan har blitt erstattet med en slitsom og irriterende karakter som forsøker å være helt lik karakteren som Robert Sheehan spilte. Men det fungerer bare ikke da den nye karakteren er dårlig skrevet, og skuespilleren fungerer heller ikke i rollen.

Nå har også karakterene byttet krefter, og utrolig nok til det verre og kjedsommelige. Nesten alle de nye kreftene er ubrukelige, hva pokker tenkte skaperne bak serien på?

Jeg fikk problemer med å fullføre den tredje sesongen av Misfits. Det er ikke en hovedhistorie her, og jeg ble ikke engasjert i noen av episodene. Den tredje sesongen mangler dramatikk og spenning, serien døde plutselig i mine øyne. Episodene er innholdsløse, se bare på den forferdelige episode to med kjønnsskifte. Herregud, for noe dritt!

Nå gruer jeg meg til å se den fjerde sesongen da episodene var så svake i den tredje sesongen. Misfits er en serie som for meg har møtt veggen når bindeleddet som jeg irriterte meg over i den første sesongen er borte. Selvsagt når jeg endelig aksepterte denne karakteren, så sa han takk for seg. Robert Sheehan, kom tilbake!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.