Visit my YouTube channel here.

Misfits: Season 4 (2012)

misfits season 4

Nye ansikter.

Det dukker opp en ny tilsynsverge, og i denne sesongen er det kjærlighet som er hovedingrediensen.

Nå er det ikke mange igjen av de originale karakterene. Gruppen består kun av fire personer da det skjer noen utskiftninger underveis i den fjerde sesongen, og to av dem er to helt nye karakterer, det dukker også opp en tredje karakter midtveis i sesongen. Så det betyr at det kun er en karakter som har vært med i alle sesongene, og en karakter som dukket opp i den tredje sesongen. Her er det store utskiftninger, noe som egentlig ikke gjøre så mye da serien trengte nye karakterer som ikke holdt på med det samme hele tiden.

Som nevnt er det kjærlighet som er i fokus i denne sesongen. Det er også mye mindre bruk av de spesielle kreftene karakterene har fått under stormen. Man blir bedre kjent med de få karakterene i denne sesongen. Noen vil sikkert savne spenningstoppene og dramatikken man fant i de foregående sesongene, spesielt de to første sesongene som klart var de beste sesongene. Dette gjør at den fjerde sesongen skiller seg klart ut med mer fokus på å fortelle noen historier om kjærlighet, og som fokuserer mer på karakterenes følelser når det gjelder kjærlighet.

Dette er ikke direkte en dårlig sesong, det er fint at den fokuserer mer på de få karakterene slik at vi blir bedre kjent med dem, men jeg savnet mer bruk av krefter og mer dramatikk. Det beste med sesongen er den nye tilsynsvergen som stjeler showet. Han er hard, kald som faen og skuespilleren som spiller denne karakteren fungerer ypperlig i denne rollen.

Etter det jeg forstår så er det kun planlagt en sesong til, noe en merker i den fjerde sesongen. Alt er mer isolert, og når først noen episoder tar av med dramatikk og de spesielle kreftene noen karakterer har fått, så føltes det ut som om serien sporer av når den er så opptatt av å bruke så mye tid på temaet kjærlighet og bygge opp karakterene. Det føltes veldig merkelig ut, for det er jo kreftene som alltid har vært det mest interessante med denne serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.