Visit my YouTube channel here.

Misfits: Season 2 (2010)

Eventyret fortsetter.

Nå begynner virkelig ting å skje i Misfits. Den første episoden er helt fantastisk. Karakterene er helt rabiate, det er en rå og energi her med herlig musikk. Alt stemmer i den første episoden. Også den andre episoden holder høy klasse med ecstasy, god musikk og mye drama. Dessverre kommer det to episoder på rad som ikke holder like høy kvalitet som de to første episodene, og den siste episoden er litt skuffende, den mangler skikkelig dramatikk og nerve.

Det var først nå jeg oppdaget at serien blir på en måte en parodi og satire på X-Men. Det dukker selvsagt opp noen merkelige mennesker med krefter utenom det vanlige, melkegutten er jo herlig. Det blir så sært at det er umulig å ikke bli sjarmert i senk av denne serien. Eneste minuset er at damene ikke akkurat er så vakre i Misfits.

Misfits har egentlig alt. Den har komedie, drama, spenning og artige karakterer. Først nå falt jeg for den ubrukelige idioten Nathan Young. Jeg trengte litt tilvenningstid, for nå digger jeg denne taperen som har en undulathjerne. Musikken må også nevnes, den er fantastisk. Men jeg mener å ha hørt mye av dette i filmer som Inception og The Dark Knight. Ikke at det gjør noe. Hans Zimmer er jo fantastisk.

Liker du superheltfilmer og er ute etter noe som skiller seg ut, så er Misfits serien du må sjekke ut.

3 thoughts on “Misfits: Season 2 (2010)”

  1. Misfits er GENIALT! Aldri har en fødsel vært bedre på film!! Jeg så at sesong 3 lå ute på Netflix NO, så den skal jeg begynne på i kveld, en kveld som egentlig var satt av til 4 timer med Lawrence of Arabia, men som nå går til Misfits istedenfor! 🙂 Gud hvor jeg gleder meg nå!! 🙂

    1. Ja, jeg har begynt å skjønne det nå. Tok bare en sesong før jeg skjønte det. 🙂

      Hehe, de vanskelige valgene. Får heller ikke bestemt meg for hva jeg skal se, tror det blir noe Miike her. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.