The Pirates! Band of Misfits (2012)

En feit papegøye?

Bilde: 2.35:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1, Norsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Kommentarspor, Fra Stopp Til Bevegelse, Skapingen av Bath-jakten, Pirater Liker Ikke Påkledningsspill

En piratkaptein gjør alt for å vinne en konkurranse han aldri har vunnet før. Han er villig til å ofre alt han har for å vinne denne konkurransen.

The Pirates! Band of Misfits skiller seg klart ut i mengden av animasjonsfilmer. Det er ikke kun animasjonen som skiller seg ut, humoren og galskapen er typisk det som kjennetegner britisk film. Humoren er så lun selv med noen rabiate rollefigurer, da tenker jeg spesielt på dronningen.

Piratene vi blir kjent med er dumme og sjarmerende. Prikken over i-en er den feite fuglen som kapteinen tror er en overvektig papegøye. Humoren er for alle. Både barn og voksne vil få noe å le av, og jeg kan garantere at alle vil bli sjarmert av The Pirates! Band of Misfits. Hvis ikke, så er det noe alvorlig galt med deg.

The Pirates! Band of Misfits er en film som sprer glede og latter med sine fargerike rollefigurer. Historien er artig, og jeg ville helst ikke forlate dette lille universet med det første. Det er alltid et kvalitetstegn.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 5/10

Bildekvaliteten er av første klasse. Det er perfekt, spesielt er det fargene som virkelig skinner i denne utgivelsen. Jeg kunne ikke se noe feil på bildet i det hele tatt.

Lydkvaliteten er også svært god. Lyden er klar og detaljert, og lydsporet er rett og slett nydelig. Lydsporet blir aldri aggressivt, her er det først og fremst klarheten og detaljene som blir prioritert.

Ekstramaterialet består av litt bakomfilmen, et kommentatorspor og noe barna synes kanskje er morsomt, nemlig å bytte klær på noen av karakterene i filmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.