Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

The moonlight shows us for what we really are.

Jeg husker når jeg vokste opp, da var The Goonies den store eventyrfilmen. Hadde jeg vokst opp på midten av 90-tallet, hadde Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl vært den store eventyrfilmen når jeg vokste opp, det er jeg helt sikker på, selv om The Goonies er en fantastisk film. Men når man er ung og dum er alt nytt bedre enn gamle filmer, sånn pleier det å være.

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl har en god historie, gode karakterer, visuelt nydelig å se på og filmmusikken er dramatisk og vakker. Alle prater om Johnny Depp, og det med god grunn. Her viser Johnny Depp igjen hvor god karakterskuespiller han er. Geoffrey Rush er også strålende som erkerivalen.

Er det noe som ikke fungerer er det kjemien mellom Orlando Bloom og Keira Knightley. Orlando Bloom er ikke et menneske. Jeg har skrevet nok dritt om denne karen, men jeg har funnet ut at han må være fra en annen planet eller djevelen selv. Han eier ikke følelser eller talent den jævelen!.

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl er en meget god eventyrfilm for både unge og voksne. Selv liker jeg best Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest i denne trilogien. Den innehar mer tempo og enda mørkere atmosfære. De to første filmene er fantastiske eventyrfilmer, den tredje glemmer vi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.