The Ice Pirates (1984)

Vi følger en liten gruppe med pirater i verdensrommet som skal hjelpe en prinsesse med å finne faren hennes.

The Ice Pirates er en av de visuelt styggeste filmene jeg noensinne har sett i mitt liv, og jeg har sett en god del filmer det siste tiåret.

The Ice Pirates blir en slags blanding av Star Wars og Mad Max. Filmen ser og føles billig ut, og man blir fascinert av alt det stygge man ser på skjermen. Se på kostymene, kulissene og stedene vi besøker. Det ser jo så jævla stygt ut!

Mot slutten får vi faktisk se en ganske morsom og kreativ sekvens der karakterene blir eldre og eldre når de slåss mot fienden, det vil si riddere og en hel haug med roboter. Denne sekvensen er faktisk noe av det artigste jeg har sett i mitt liv, jeg forventet ikke å se en slik kreativitet i denne visuelt, stygge filmen.

Nå har aldri undertegnede vært stor fan av billige lavbudsjettfilmer som visuelt sett ser ræva ut. The Ice Pirates forandrer ikke på det, men jeg fant i det minste at filmen hadde litt sjarm. Men det er ikke en film jeg noensinne kommer til å se igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.