Visit my YouTube channel here.

The Lorax (2012)

Skogens vokter.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk Dolby Digital 5.1, Norsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk
Ekstramateriell: Seuss To Screen, Seuss It Up!, Onceler´s Wagon, Deleted Scene

Vi befinner oss i et innelukket samfunn der man må kjøpe luft, og plast har erstattet trær. En ung gutt forsøker å finne ut sannheten bak forsvinningen av trærne, og det er det ikke alle som setter pris på, spesielt mannen som selger luft.

Dette er en vill og fargerik film som byr på mye glede og litt latter for både voksne og barn. Filmen er fantastisk å se på, og er svært sjarmerende med alle de søte dyreartene og skapningen som ser ut som et marsvin med bart.

Historien er grei nok, den er også lærerik for de yngste barna. The Lorax blir en blanding av The Truman Show og WALL·E. Men hvorfor i alle dager har skurkene i animasjonsfilmer blitt så små? Jeg føler at jeg har sett nok av kortvokste skurker nå, så det hadde vært fint å sett en annen type skurk som skiller seg mer ut enn dagens kortvokste skurker.

The Lorax skuffet ikke. Den er sjarmerende, og byr på svært mye galskap med alle dyrene og den fargerike verden vi befinner oss i. Den mangler det lille ekstra for å være helt i toppsiktet, men en god underholdningsfilm for hele familien er The Lorax.

Bilde: 9/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 4/10

Bildekvaliteten er selvsagt topp da dette er en fargerik film. Det du forventer av en moderne animasjonsfilm i bildekvalitet, får du her. Altså ingen overraskelser.

Lydkvaliteten er også god. Lyden fyller rommet med sprudlende filmmusikk og effekter. Dialogen er også klar.

Ekstramaterialet består av noen korte snutter der man kan lære å tegne, litt om bakgrunnen til filmen og en slettet scene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.