Visit my YouTube channel here.

The Secret Life of Pets (2016)

the-secret-life-of-pets

En fiende blir til en venn.

Bilde: 1.85:1
Lyd: Engelsk Dolby Atmos, Norsk Dolby Digital 5.1

Vi følger en glad og lykkelig hund som plutselig en dag får et lite sjokk når eieren tar med seg en ny hund som skal bo sammen med dem, men de to hundene går ikke så godt i lag. Det ender med at de blir tatt av noen hundefangere, og da starter eventyret for disse to som vil styrke deres vennskap.

The Secret Life of Pets er regissert av Chris Renaud (Despicable Me 1 og 2, The Lorax) og Yarrow Cheney. Skuespillerne som gir sine stemmer til de forskjellige karakterene i filmen er blant annet Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Jenny Slate, Ellie Kemper og Albert Brooks.

The Secret Life of Pets er en trygg og sjarmerende film for hele familien. Den kan bli litt for søt for oss voksne, men den har i det minste noen morsomme scener.

Minuset med The Secret Life of Pets som film er at den har alt for mange karakterer som ikke blir viet mye tid, da tenker jeg på vennene til de sentrale karakterene. Her har man veldig mange karakterer som kunne ha satt sitt preg på filmen, men den sjansen får de aldri.

Ellers byr The Secret Life of Pets på den vanlige reisen der to karakterer som ikke liker hverandre må samarbeide for å komme seg levende hjem igjen. For de får noen menneskehatende dyr etter seg som bor i kloakksystemet. De ser ned på kjæledyr, de har blitt glemt av sine tidligere eiere og de hater mennesker og vanlige kjærledyr.

Ellers er det ikke noe tyngre budskap å finne i denne filmen. Ungene vil normalt sett hygge seg med denne lette og småmorsomme filmen med søte dyr. Voksne vil nok også ha det moro, for man må jo bare le av en søt kanin som slipper noen bæsjklatter som en liten pusekatt leker med.

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 4/10

Bildet er klart og levende med nydelige farger. Dette er nok en animasjonsfilm som ser nydelig ut på Blu-ray Disc.

Lydsporet er litt lavt, men når man justerer lyden på forsterkeren litt høyere så får man høre et levende lydspor som klarer å fylle opp rommet. Dialogen er klar og tydelig, og lydsporet har en varm og deilig klang med mye bredde og luft.

Ekstramateriell:
The Humans That Brought You ‘Pets’ (9 minutter)
Animals Can Talk: Meet the Actors (4 minutter)
All About the Pets (6 minutter)
Hairstylist to the Dogs (4 minutter)
The Best of Snowball (1 minutt)
Lyric Video (2 minutter)
Hot Dog Sing-Along (1 minutt)
Fandango Brian and the Minions on ‘Pets’ (3 minutter)
GoPro ‘The Secret Life of Pets’ (2 minutter)
Mini-Movies (20 minutter)
How to Make an Animated Film (4 minutter)
Anatomy of a Scene (5 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.