Visit my YouTube channel here.

Top Secret! (1984)

top secret

En rockestjerne ankommer Øst-Tyskland, og han havner raskt i trøbbel. Ham må med motstandbevegelsen redde en vitenskapsmann som noen slemme tyskere har tatt til fange.

Jeg har sett Top Secret! noen ganger nå, jeg husker godt jeg den på åttitallet uten at den falt helt i smak. Siden den gang har jeg gitt filmen noen sjanser til, men dette er nok ikke en film for undertegnede.

Jeg har aldri vært stor fan av parodifilmer, jeg finner disse filmene masete i lengden. Det blir for mange scener som ikke er morsomme, det hele blir veldig krampaktig når en film hele tiden skal være morsom, det er jo ingen filmer som klarer det i det hele tatt.

Top Secret! har i det minste noen morsomme scener som jeg lo av. Men det tar for lang tid mellom hvert høydepunkt. Ellers er høydepunktet i finalen når protagonisten og motstandbevegelsen skal redde en vitenskapsmann som er fanget i et stort slott. Da får man se noen herlige og idiotiske scener, spesielt kua med gummistøvler er herlig.

Jeg kommer nok til å sjekke ut noen flere parodifilmer jeg så i mine yngre dager, men gleder jeg meg? Nei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.