Visit my YouTube channel here.

Madagascar 3 – Europe’s Most Wanted (2012)

madagascar 3 bd

Turen tilbake til kjente omgivelser.

Bilde: 1.78:1
Lyd: Engelsk Dolby TrueHD 7.1, Norsk Dolby Digital 5.1
Undertekst: Norsk
I denne utgivelsen får du både med 3D og 2D-utgaven.

Nå vil gjengen tilbake til USA og dyreparken da de fleste dyrene har hjemlengsel. Men for å komme tilbake ditt så blir de med i et sirkus, rettere sagt, de kjøper sirkuset og forsøker seg på nye kunster. Men de har fått en gal kvinne etter seg som spesielt er ute etter løven Alex, og hun vil ha hans hode på en plate.

Madagascar-serien holder fortsatt stand. Jeg er alltid skeptisk til oppfølgere i animasjonssjangeren, det tror jeg de fleste er. Men Madagascar 3: Europe’s Most Wanted er en underholdende film som ikke er like morsom som den andre filmen i serien. Vi blir kjent med en rekke nye karakterer, og den som stjeler showet er en lite intelligent sjøløve som jeg håper vi også vil få se i en fjerde film.

Åpningssekvensen er virkelig fantastisk i beste James Bond-stil. Den er velkoreografert og morsom, men den varer faktisk litt for lenge da jeg følte at jeg trengte en liten pustepause underveis i den ville jakten. Filmen klarer aldri å følge opp åpningssekvensen, den fokuserer selvsagt mest på de nye karakterene og målet til gjengen.

Kreativiteten er fremdeles til stede, men filmen stopper litt opp midtveis. Vi får også en klissete kjærlighetshistorie som ikke fungerer i det hele tatt. Og tigeren som brant seg stygt er en type karakter vi har sett så mange ganger før i andre animasjonsfilmer.

Liker du Madagascar-serien er dette selvsagt en film du må få med deg. Historien er ikke den beste, men fremdeles så kan voksne hygge seg med noen av de fargerike karakterene og humoren. Barna vil elske denne filmen da den er svært fargerik. Men jeg vil ikke oppfordre småbarn eller voksne å ta en tur på sirkus da dette kun er dyremishandling. Og det vil jo vi ikke støtte!

Bilde: 10/10 Lyd: 9/10 Ekstramateriell: 6/10

Bildekvaliteten var som forventet helt perfekt. Mer er det egentlig ikke å si, for dagens animasjonsfilmer på Blu-ray Disc ser bare helt fantastiske ut.

Dialogen er høy og klar, sidehøyttalerne og bakhøyttalerne for mye å jobbe med. Det eneste jeg savnet var mer bass.

Ekstramaterialet består av kommentatorspor, et spill og mye bakomfilmen der regissørene og skuespillerne forteller om selve filmproduksjonen. Som forventet det vanlige man pleier å se i en animasjonsfilm.

Ekstramateriell:
Få Dem På Toget – Spill
Animatørenes Hjørne
Pop Up Trivia
Kommentarspor
Skuespillere
Slettede Scener
Mad-Musikk Mashup
Følg Regissørene
Samtaler Rundt Bordet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.