Visit my YouTube channel here.

Penguins of Madagascar (2014)

penguins-of-madagascar

Våre fire pingviner må stoppe en slem blekksprut som hater pingviner. For blekkspruten har en virkelig ond plan som vil ødelegge ryktet til de søte pingvinene.

Alle som har sett Madagascar-filmene vet hvem disse fire pingvinene er. Nå har de fått sin egen langfilm, man skulle tro at det kunne bli svært morsomt, men det viser seg at disse pingvinene fungerer best som sidekarakterer. Har vi ikke fått nok av pingviner etter de to Happy Feet-filmene og Surf’s Up?

Det som ble problemet for meg, er at de fire pingvinene er nesten tilbakestående. De er i denne filmen noen idioter, de var ikke like dumme i Madagascar-filmene. Der var de etter det jeg husker smarte og kalkulerte, selv om de også der gjorde noen tabber. Eller gjorde de det?

Skurken er veldig svak, det er en blekksprut som ikke liker pingviner siden de stjal rampelyset i alle dyreparkene han var en del av. Det er viktig å ha en god skurk, og han må også ha noen artige undersåtter, det har ikke antagonisten i Penguins of Madagascar.

Penguins of Madagascar klarer ikke å underholde voksne på samme måte som den gjør for barn. Jeg lo så vidt en gang, ellers kikket jeg stadig på klokka for disse 80 minuttene føltes ut som to timer, for Penguins of Madagascar har ikke noe nytt å tilby i det hele tatt. Det luktet rett på VOD av Penguins of Madagascar. Handlingen er så generisk og kjedelig, det er jo ingen høydepunkter å snakke om her.

Nei, dette var en av de største skuffelsene i 2014!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.