Mr. Popper’s Penguins (2011)

Pingviner og familieliv.

Familiefilmer som Mr. Popper’s Penguins gjør meg uvel og kvalm. Jeg kjente jeg ville spy etter 10 minutter der Jim Carrey driter seg ut med en rolle han ikke kler lenger. Familiefilmer som dette gjør meg alltid uvel, det påminner meg på hvor dårlig smak jeg selv engang hadde.

Fjertende pingviner, ganske dårlig dataeffekter og en elendig historie. Alt det man forbinder med dårlige familiefilmer som kun er ute etter å sjarmere de yngste som ikke klarer helt å bruke hjernen, er det Mr. Popper’s Penguins leverer. Må heller ikke glemme den elendige filmmusikken, for noe søppel!

Clark Gregg er skurken, noe han alltid kler, han har et tryne jeg vil slå, det er noe med han som får meg til å se rødt. Mannen er herlig som skurk, men selv ikke Clark Gregg kan redde et makkverk uten sjarm og historie. For dette er så dårlig og nedverdigende at menneskene bak filmen burde bli henrettet, i det minste anmeldt for å forsøple unge sinn.

Ikke skad ungen din med Mr. Popper’s Penguins, han eller hun fortjener noe bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.