Visit my YouTube channel here.

Happy Feet Two (2011)

Sammen er vi sterke!

Happy Feet Two var en unødvendig oppfølger. Jeg liker den første filmen svært godt, men oppfølgeren er ikke i nærheten av å inneha de samme filmatiske kvalitetene. Pingviner samarbeider med sang og dans, det er svært lite innhold her.

Sjarmen, eventyrfølelsen og den ekte gleden finner man ikke her, dette er halvhjertet oppfølger som kun er ute etter lettjente penger. Handlingen kommer seg nesten aldri av gårde. Handlingen går rundt i ring, krillene er lite sjarmerende og morsomme, hele filmen er lite morsom. Det blir altfor mye alvor, og for lite lek. Det holder ikke kun med sang og dansenummer når det ikke skjer noe av interesse. Jeg ble ikke engasjert når det ikke er en historie her med et hjerte som banker. Det blir også for mye fokus på de yngste pingvinene som ikke akkurat sjarmerer. Det er ganske bra gjort, at unge pingviner blir like irriterende som barneskuespillere i vanlige spillefilmer.

Happy Feet Two er lekker å se på, men det er en svak og daff oppfølger. Avdøde Brittany Murphy har blitt erstattet med ekle Pink, det burde skremme de fleste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.