Visit my YouTube channel here.

Happy Killers (2010)

Det regner, det regner.

Happy Killers er en ganske rotete og ufokusert film som er litt over alt. En seriemorder går løs, han dreper kun kvinner når det regner. Memories of Murder noen? En politimann har problemer på jobben med en mor som demonstrerer utenfor politistasjonen. De vil ha seriemorderen trygt bak lås og slå. En familiemann prøver å finne ut hvor seriemorderen beveger seg så han kan bli drept av seriemorderen, slik at datteren får en stor sum forsikringspenger. Det er historien, og som sagt er den overalt.

Som vanlig i en sørkoreansk-film får man drama, spenning og komedie. Komediedelen fungerer, spesielt med politimannen som er ganske så udugelig. Problemet med filmen er at det skjer veldig lite. Det er ikke interessant å se datteren henge med den minst pene jentegjengen jeg har sett, og det er heller ikke morsomt å se en lite attraktiv mann kle seg ut som en dame.

Fundamentet i Happy Killers er historien om denne familiefaren som ønsker å dø slik at datteren får forsikringspengene. Men hvem og hvorfor denne familiefaren sa takk for seg og etterlot sin familie i to år, får man aldri svar på. Hvorfor skaffer han seg ikke en vanlig jobb? Jeg klarer ikke å relatere til denne type rollefigurer, de som alltid skal slippe billig unna og som selv tror at de blir en slags fallen helt hvis de gir penger til sine etterlatte etter døden.

Komedien fungerer, og det er noen få spennende scener, men dramadelen blir for flåsete og lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: