Visit my YouTube channel here.

Happy Feet (2006)

It’s just like… singing, with your body.

Happy Feet er nok en vellaget animasjonsfilm. Filmen er vakker å se på, og vi har sterke rollefigurer. Åpningsscenen er noe av det beste jeg har sett fra en animasjonsfilm, og det er mye god musikk her.

Skal man se fra et barns ståsted, så sliter filmen litt med underholdningsverdien. Det er viktige temaer som blir tatt opp i Happy Feet, spesielt når mennesker tømmer havet for fisk. Budskapet at det er ok å være annerledes har vært gjort før, men fungerer greit her også.

Happy Feet mangler noe av det viktigste, og det er humoren. Det er de små pingvinene som er de artigste, men likevel blir det aldri hysterisk morsomt. Happy Feet er for alvorlig til det.

Denne filmen tror jeg faktisk passer best til de eldre. Det er gjort et godt forsøk på å sende et budskap til de yngste som skal overta styringen av Jorden etter hvert. Men om de finner det så underholdende, det kan vel diskuteres.

8

4 thoughts on “Happy Feet (2006)”

  1. Dette her er KLART verdas mest keisame film! Altså, den er veldig bra laga med tanke på animasjon osb, men manuset! DET ER SÅ UTRULEG KEISAMT!!! Eg trykte på filmen, storkoste meg med tanken på at dette ville vere ein morosam film som Istid filmane, Shrek osb… Til mi store skrekkoppleving var det ikkje tanken i filmen i det heile tatt… Skuffande.

  2. Jeg så «Happy Feet (2006)» på kino da den kom, og ble for så vidt underholdt underveis, men jo mer jeg tenker på den i ettertid, dessto svakere husker jeg den. De aller fleste animasjonsfilmer som lages i dag har en viss sjarm over seg og en eller flere særegne personer som utgjør halve morroa, men «Happy Feet» hadde på en måte bare dette. Klart, den var sjarmerende og hadde nydelige animasjoner, men både handlingen og de kreative vendingene uteble for min del.

  3. Øystein:
    Jeg er enig med deg om humoren i filmen, men filmen hadde absolutt sine kvaliteter med sterke rollefigurer og jeg syntes historien fungerte, men ble litt for alvorlig.

  4. Mr. Andersson:
    Vi er ganske enige om denne filmen, men kan ikke huske å ha sett en så alvorlig animasjonsfilm der målgruppen er barn. Så der må må den være ganske unik, og så har den sterke rollefigurer. Men så mangler den humoren da, der må jeg si at jeg også ble skuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.