Visit my YouTube channel here.

Crazy, Stupid, Love. (2011)

The skin under your eyes is starting to look like Hugh Hefner’s ball sack.

Crazy, Stupid, Love. er en konvensjonell film uten nye ideer. Den forsøker ikke å skape noe nytt, det er Hollywood for feige til. Steve Carell spiller alltid den samme rollen, han har gått ut på dato. Ryan Gosling er en kjekkas, det må også jeg innrømme, men han er for god til å medvirke i middelmådige filmer som dette.

Jeg blir alltid sittende å spørre meg selv hvorfor filmer som Crazy, Stupid, Love. blir laget. Svaret er at mange har dårlig korttidshukommelse, spesielt de som ikke ser så mange filmer i året hygger seg med filmer som dette. For all del, det finnes verre filmer, men å sitte å se en film som varer i to timer som jeg har sett så mange ganger siden jeg var 9 år gammel, fungerer ikke lenger.

Crazy, Stupid, Love. er en feig film, en film som representerer dagens Hollywood der det ikke lenger tas særlig sjanser lenger. Her handler det kun om en ting, sats på det trygge, sats på publikum som kun ser noen filmer i måneden. Jeg har sagt det tidligere, men jeg er så glad for at jeg åpnet øynene for filmer utenfor Hollywood i tidlig alder. Hvis ikke hadde jeg hatt dørgende kjedelig filmsmak, og garantert dårligere filmsmak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.