Visit my YouTube channel here.

Wrong Turn 4 (2011)

Når kvinnene hersker går det til helvete.

Som forventet var Wrong Turn 4 en dårlig film. Det starter selvsagt med sexscener, og på samme rom befinner det seg to par som holder på med sitt. Alarmklokkene ringte når kameraet plutselig viser oss to lesber som hygger seg. Ærlig talt!

De tre innavla bondetampene fra den først filmen er tilbake, det er bare positivt. Handlingen finner sted før den første Wrong Turn-filmen, så dette blir delvis en opprinnelseshistorie. Åpningsscenen med sexscenene setter dessverre standarden for hva som venter med en taper til regissør som også har skrevet manuset. Skuespillerne er elendige, og det redder faktisk filmen fra en bunnkarakter. Du må le av disse personene, det blir galt å kalle dem skuespillere. Det er mange av dem, og den eneste som viser litt følelser er mannen som blir spist opp levende. Det er også det eneste høydepunktet i filmen. Effektene er ikke særlig gode, og det blir for lite blod og gørr. Det virker også som om filmen har lånt litt fra norske Fritt vilt med en vennegjeng som søker ly etter en tur på snøscootere. Det er likheter her, bare at den første Fritt vilt faktisk var en ok film.

Når såkalte sterke kvinner får viljen sin, da går det for meste galt i grøsserfilmer. Her finner en kvinne ut at det er best å la de tre innavla bondetampene få leve etter at hun selv har sett at mange av hennes venner har blitt drept og spist opp av bondetampene. Er det mulig?

Wrong Turn 4 er en film som irriterer med dårlige skuespillere og et elendig manus. Her går rollefigurene rundt i T-skjorte mens det er snøstorm utenfor bygningen, som nok ikke er skikkelig oppvarmet. Hva faen?

Den eneste underholdningen du får av å se Wrong Turn 4 er de elendige skuespillerne. For noen tapere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.