Visit my YouTube channel here.

Turtles Swim Faster Than Expected (2005)

En skilpadde, og en spion.

Regissør Satoshi Miki lager merkelig filmer, noe jeg liker. Jeg fant ikke mye mening i Turtles Swim Faster Than Expected, men jeg kjedet meg aldri heller. Filmen sjarmerte med sin lette og fargerike stil med merkelige rollefigurer, og med sin handling som er om ingenting. Jeg fant ikke mye mening med historien, kanskje andre gjør det.

Men det befriende å se slike filmer som dette. Dette er lek og moro, filmen forsøker ikke noe annet enn å underholde, og det gjør den. Skuespillerne utfyller sine roller perfekt, Yû Aoi er bare til å spise opp, selv om jeg ikke er kannibal kan vi gjøre et unntak her.

Det er få land som klarer å lage så fargerike filmer som Japan, spesielt filmer om alt og ingenting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.