Visit my YouTube channel here.

Rinne (2005)

Det skal spilles inn en film som er basert på en sann og ikke minst en tragisk historie. En professor drepte 11 mennesker på et hotell som et eksperiment. Plutselig begynner en av skuespillerne å se gjenferd under filminnspillingen.

Rinne begynner veldig bra. Det er spennende, og det holdes et høyt tempo. Men så begynner filmen å miste tempo, og det er midtveis i filmen at det blir drepende kjedelig i en periode før det tar seg litt opp igjen når det nærmer seg slutten.

Historien i filmen er faktisk veldig interessant, og man blir litt oppslukt i historien. Men etter hvert mister filmen litt fokus, og den ekle atmosfæren som man fikk i begynnelsen av filmen blir sakte visket vekk.

Regissøren av filmen er Takashi Shimizu, mest kjent for Ju-on-filmene. Mannen har etter min mening kommet i en ond sirkel der han resirkulerer mange av scenene han hadde i Ju-on-serien som var intense og bra. Han forsøkte på noe nytt med Marebito, men den var en fiasko etter min mening. Da er Rinne bedre, da den har en interessant historie, men filmen starter faktisk for bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: