Visit my YouTube channel here.

Summer Time Machine Blues (2005)

summer-time-machine-blues.jpg

Det er sommer og en hetebølge rammer Japan. En science-fiction klubb får uventet besøk ev en person fra fremtiden. Guttene leker litt for mye med tidsmaskinen, og da blir det kaos!

Summer Time Machine Blues er en lett komedie fra Japan, men også en film som får deg til å bruke de små grå. Vi følger en kameratgjeng som er med i en science-fiction klubb. En dag oppdager de en merkelig person i deres klubblokale. Han har etterlatt seg en enda merkeligere doning som etter hvert viser seg å være en tidsmaskin. Guttene som har ødelagt fjernkontrolleren til airconditionanlegget, reiser tilbake i tid for å forhindre at denne fjernkontrolleren blir ødelagt. Det er umenneskelig varmt denne sommeren, og de trenger denne fjernkontrolleren slik at airconditionanlegget kan slås på igjen. Men alt går ikke som forventet når man leker med fortiden.

Summer Time Machine Blues har en gruppe herlige skuespillere som man kan se koste seg når de lagde denne filmen. Summer Time Machine Blues byr ikke på de store latterkulene, men filmen klarer likevel å sprudle av livsglede. Man blir rett og slett glad når man ser Summer Time Machine Blues. Det kan man takke skuespillerne og et godt manus for..

Man må også bruke hodet etter hvert. Filmen er lett å holde følge med i starten, men så begynner forviklingene og en må følge godt med.

Summer Time Machine Blues er en film som gjør deg glad, og det er også en tenkende film om tidsreise. Denne anbefales på det sterkeste!

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.