Visit my YouTube channel here.

Postman Blues (1997)

Posten skal frem!

Nå har jeg kun sett to filmer regissert av Hiroyuki Tanaka, også kjent som Sabu, og etter Monday og Postman Blues har jeg fått en regissør som har havnet på min favorittliste. Hiroyuki Tanaka lager filmer utenom det vanlige med merkelige rollefigurer og merkelige sinnstemninger. Dette er nok en sort komediefilm som er uskyldig, før det blir mer alvor og en meget mørk og herlig slutt som nok vil sjokkere de fleste som er vant til den konvensjonelle historiefortellingen man finner i de fleste filmer fra Hollywood. La oss si det slik, jeg er så glad for at jeg oppdaget asiatisk film i tidlig alder, tenk på alt jeg hadde gått glipp av hvis jeg sneversynt og hadde skylapper på, for en kjedelig filmverden jeg hadde levd i da.

Postman Blues er absurd og morsom, denne postmannen får man vondt av. Vi blir så vidt kjent med ham, og når han blir anklaget for ting han ikke har gjort begynner moroa med politiet som tror de er ute etter en seriemorder siden de finner en avkappet finger som tilhører hans venn som er yakuza-medlem. Sykkel har ikke vært morsommere siden Project A med Jackie Chan, dette var bare en herlig opplevelse!

Er du lei av filmer som følger alle kunstens regler, så må du sjekke ut Postman Blues og Monday. Jeg har kun sett disse to filmene, og jeg gleder meg som en liten unge til å se resten av filmene til denne elegante regissøren fra Japan som lager filmer på sin måte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.