Visit my YouTube channel here.

Klovn: The Movie (2010)

En kommende far?

Klovn: The Movie er en absurd dansk komedie som byr på latter og scener som gjør deg flau. Filmen er basert på en TV-serie jeg ikke har noe kjennskap til. Historien er latterlig, det samme er rollefigurene. Midt opp i dette har vi en uskyldig 12-åring som bare følger med på turen med sin lille penis. Alle de mannlige rollefigurene er usympatiske drittsekker, det er vel få som ønsker at Frank skal bli en far, hvis noen.

Dette er en film som ikke finner opp kruttet på nytt med kåte og dumme menn som lever på en annen planet. Det som gjør filmen så sjarmerende er den lille 12-åringen som ser og hører ting han ikke burde i sin unge alder. Det tar litt tid før ting skjer, men når det først skjer noe, får man trimmet lattermusklene litt. Jeg forventet litt mer latter og mer tempo, men alt i alt var dette en fornøyelig film som jeg nok ikke kommer til å se igjen. Det ble for tungt å følge idioten Frank.

4 thoughts on “Klovn: The Movie (2010)”

  1. Er stor fan av serien (som nærmest er en smådrøy dansk Curb your Enthusiasm), men mistenker egentlig filmen for å være FOR drøy.. skal likevel sees.

    1. Takker for påminnelsen, hadde helt glemt CYE, må få sjekket ut den serien. Du har sikkert sett noe av Takashi Miike, da er det ingenting som er for drøyt Fredut! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.