Visit my YouTube channel here.

Hot Tub Time Machine (2010)

Hey look, it’s the douchbag from Karate Kid 3.

Hot Tub Time Machine er et godt eksempel på hva som er galt med dagens filmer, eller rettere sagt, hva som er galt med den gjennomsnittlige seer som ser denne type filmer på kino. Denne filmen har ingenting å gjøre på en kino. Dette er folkelig humor for tenåringer, men for en som vokste opp på 80-tallet skjønner jeg ikke helt hva slags nytte dagens tenåringer får ut av Hot Tub Time Machine.

Selv om ideen ikke er så aller verst, holder ikke dette mål. Et kjedelig manus som satser mer på banning og pubertal humor, rollefigurer som er usympatiske og uten innhold og ikke minst elendige rolletolkninger. Jeg kan ikke huske å ha sett John Cusack så tafatt og elendig som han er i Hot Tub Time Machine. Eneste som redder Hot Tub Time Machine er Crispin Glover, men han får veldig lite skjermtid.

Jeg lo ikke en eneste gang, jeg felte nesten en tåre. Jeg elsker tidsreisefilmer, og jeg elsker 80-tallet. Men det holder ikke med Motley Crue-låter og fargerike klær for å gjenskape 80-tallet, det trengs først og fremst en god historie som i det minste klarer å engasjere. Det gjør aldri den elendige historien i Hot Tub Time Machine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.