Visit my YouTube channel here.

The Great Yokai War (2005)

the great yokai war

En ung gutt må kjempe mot onde krefter, og han får hjelp av noen merkelige skapninger i kampen mot ondskapen.

The Great Yokai War er regissert av Takashi Miike. Dette er en film for de yngre. Men for å være ærlig, noen av skapningene er faktisk for skremmende for de yngste barna. Til tider føltes det ut som om jeg så en grøsserfilm.

Dataeffektene er ikke mye å skryte av. Jeg likte kostymene og makeup-effektene. Og de merkelige karakterene i filmen er merkelige på en god måte. De er fargerike og ser jævla rare ut, jeg ville se mer av dette.

Som film har The Great Yokai War sine problemer. Filmen forteller ikke seerne så mye om det som foregår i den merkelige verdenen der protagonisten befinner seg i. Jeg tipper på at dette er en film japanerne vil forstå mye bedre enn resten av verden.

Dette er ikke den beste Takashi Miike-filmen for yngre barn jeg har sett. Underholdningsverdien er grei nok, men jeg følte ikke at filmen klarte å fullføre helt til mål. Filmen føles også for kort ut, en merker at ting går for raskt unna. Den beste løsningen hadde etter min mening vært å lage flere filmer, kanskje en trilogi, på den måten kunne den første filmen brukt tid på å bygge opp protagonisten og de merkelige karakterene og universet som handlingen finner sted i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.