Visit my YouTube channel here.

The Amityville Horror (2005)

Houses don’t kill people. People kill people.

Det har kommet en del filmer med tittelen The Amityville Horror. Den første filmen fra 1979 fikk en hel haug med oppfølgere, jeg har sikkert sett noen, men jeg husker ingenting fra disse filmene. Jeg husker heller ingenting fra den første filmen, eneste jeg erindrer er at jeg kjedet meg når jeg så den. Men da var jeg svært ung, så den skal sees igjen.

Denne nyinnspillingen var som forventet elendig. Det skjer for mye, rask klipping og gjenferd som ikke gjør noe nytt. De er bare der for å skremme, mer kan de ikke gjøre. Nok en film som er myntet på rastløse tenåringer som har fått i seg for mye sukker.

Problemet med The Amityville Horror er hastverk. Her blir mannen i huset gal ganske raskt, og kona finner ut at hun plutselig skal finne ut historien til huset og husets tidligere eiere. Sett på håndbrekket! Dette er elendig historiefortelling som jeg har fått nok av. Det er lett å sitte på ræva å skrive om at folkene bak filmen burde få seg en annen jobb, men det er sannheten. Jeg er drittlei av filmer der man ikke har nedlagt hardt arbeid. Jeg håper at denne type filmer blir lastet ned, og at filmstudioet går på smell etter smell. De fortjener ikke bedre når de hele tiden kommer med generiske filmer uten sjel.

Nyinnspillingen er et forhastet arbeid som er kjedelig enkel og lite skremmende. Flaut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.