The Island (2005)

Just cause people wanna eat the burger doesn’t mean they wanna meet the cow.

The Island er en av Michael Bays svakeste filmer. Jeg liker Michael Bay, men det er noe som ikke helt stemmer med The Island. Actionsekvensene er hektiske og stilfulle, men kamerabruken og klippingen er for hektisk og uoversiktlig. Akkurat slik som i Transformers.

Historien er interessant, men ikke like bra gjennomført. The Island klarer aldri helt å engasjere med for mye produktplassering og to skuespillere som ikke helt passer inn. Ewan McGregor og Scarlett Johansson er for glatte. Ewan McGregor synes jeg ærlig talt er en kjedelig skuespiller uten karisma. Han har en skikkelig god film på samvittigheten der han virkelig spilte bra, og det var i Trainspotting. Ellers byr han aldri på noe nytt, han er for dau og byr på samme rolletolkninger gang etter gang. Scarlett Johansson passer bedre i dramafilmer og seriøs filmer. Sean Bean og Djimon Hounsou passer mye bedre inn, så hadde man byttet ut de to sentrale skuespillerne så hadde kanskje filmen hadde vært bedre.

Jeg blir alltid sittende skuffende igjen etter ha sett The Island. Jeg blir aldri skikkelig engasjert, jeg bryr meg ikke om disse glatte personlighetene.

¨

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.