Visit my YouTube channel here.

Land of the Dead (2005)

Zombies, man. They creep me out.

Land of the Dead var George A. Romeros siste gode film, før han ødela mye av sitt navn med noen bedritne filmer som de fleste ler av. Etter det har han kun kommet med makkverk. Selv om jeg ikke er fan av trege zombier som beveger seg i sneglefart, fungerer zombiene bedre i denne filmen. En av dem begynner å lære ting, han bruker omgivelsene til hjelp, og han lærer de andre zombiene også noen triks. Det gjør at i det miste en zombie får personlighet, noe som hjelper mye.

Blod og gørr får man mye av. Jeg hater CGI-blod, det ødelegger mye for min del. Det er en del dataeffekter i Land of the Dead, heldigvis er det også en del effekter fra gamleskolen her også. Gamleskolen er best i denne type filmer, og der leverer George A. Romero.

Skuespillerne er av blandet kvalitet. Simon Baker er en elendig skuespiller som er kjedelig som få. En jeg aldri har klart trynet på er John Leguizamo. Mannen er bare elendig. Han er en middelmådig skuespiller som er masete, skitten, svett og lite underholdende. Jeg hater John Leguizamo! Resten av gjengen gjør jobben sin, ikke noe mer. Dennis Hopper ser vi for lite til.

Land of the Dead står aldri stille, du rekker ikke å kjede deg. Gode effekter minus datablod, en zombie med personlighet og mye slakting, gjør dette til en hyggelig filmopplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.