Visit my YouTube channel here.

Land of the Lost (2009)

land of the lost

Captain Kirk’s nipples!

Land of the Lost ble ikke en stor suksess når den gikk på kino. Vi har to moromenn, Will Ferrell og den undervurderte Danny McBride i hovedrollene. Filmen er basert på en TV-serie fra 70-tallet som jeg ikke har noe kjennskap til.

En god historie finner man ikke i Land of the Lost, noe som sikkert skal være poenget hvis den skal være basert på TV-serien. Det jeg tror skuffet folk var effektene. Nå er massene vant med å se gode dataeffekter. I Land of the Lost er effektene middelmådige, men jeg likte det. Filmen blir også en hyllest til de gode gamle monsterfilmene med dårlige effekter og skuespillere som ikke akkurat var skuespillere.

Land of the Lost er en leken film der humoren som er ganske sær og tørr sitter som et skudd i enkelte scener, men det er en del andre scener som ikke fungerer like bra. Jeg har en merkelig sans for humor, og jeg lo godt flere ganger, noe jeg ikke trodde skulle skje med denne filmen. Will Ferrell digger jeg. Han spiller så bra som idiot, det hele føles veldig ekte ut, og det er noe ikke alle klarer, veldig få faktisk.

Land of the Lost fortjener ikke all den negative kritikken den har fått. Så du de gamle monsterfilmene med dårlige effekter og dårlige skuespiller når du vokste opp, vil Land of the Lost sjarmere.

7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.