Visit my YouTube channel here.

Atlantis: The Lost Empire (2001)

Looks like all our chances for survival rest with you, Mr. Thatch. You and that little book.

Atlantis: The Lost Empire er i mine øyne en litt undervurdert film. Den er spennende, har forskjellige type karakterer og byr på litt død her og der. Den er overraskende mørk, og det er noe jeg setter pris på. Ikke alt kan være latter og sang.

Jeg vet ikke hvorfor filmen floppet på kino, eneste jeg kan tenke meg at den er ganske mørk og voldelig til å være en Walt Disney-film. Jeg har sett filmen en gang tidligere, og jeg reagerte på at filmen var ganske mørk. Det er nok grunnen til at den ble en flopp da den sikkert var mest beregnet for de yngste barna.

Michael J. Fox og James Garner er de mest kjente skuespillerne som gir sine stemmer til to sentrale rollefigurer i filmen. Begge to gjør en god jobb, det gjør resten av gjengen også, som består av en del ukjente navn. Jeg var sikker på at Salma Hayek ga sin stemme til prinsessen, der tok jeg feil.

Atlantis: The Lost Empire er en film med atmosfære, skurker, samvittighet og actionscener. Jeg kan trygt anbefale denne såkalte floppen, den er mye bedre enn de fjollete oppfølgerne som har kommet de siste årene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.