Visit my YouTube channel here.

300: Rise of an Empire (2014)

300-rise-of-an-empire

Kampen mot Xerxes fortsetter.

En merker godt at Zack Snyder ikke er regissør i oppfølgeren til 300. Alt er så mye dårligere i 300: Rise of an Empire, hva tenkte man på når man hyrer inn en regissør som kun har laget en langfilm i karrieren, og som var en komediefilm? Han forsøker å herme etter Zac Snyder for harde livet, og selv om resultatet kunne ha vært verre, så blir det bare patetisk å se på.

Nå er det ikke bare regissøren som er problemet, her har man funnet en hel haug med skuespillere uten karisma. Den verste av dem alle er australske Sullivan Stapleton, han har ikke bare et tullete navn, han er absolutt en av de verste skuespillerne jeg har sett i en påkostet film som plutselig får en av to hovedroller i 300: Rise of an Empire. Denne mannen har null utstråling, han ser heller ikke ut som en actionhelt, det virker som om at han har rømt fra et likhus.

Det er heldigvis noen få, men visuelt vakre actionsekvenser i 300: Rise of an Empire. Problemet er bare at man ikke bryr seg ikke om utfallet, ingen av karakterene er bedre enn de andre. Der filmen skal være mest dramatisk, så bommer den også grovt når man ikke bryr seg om noen av karakterene.

300: Rise of an Empire er en blodfattig film som ikke klarer å engasjere eller imponere. Dette er en generisk og tom film i verste Hollywood-stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.