Visit my YouTube channel here.

Rise of the Legend (2014)

rise of the legend

Vi følger en ung Wong Fei Hong. Han er medlem av en triadegruppe, og de er den mektigste triadegruppen i byen. Men han har sin egen agenda, han er ute etter å ødelegge denne triadegruppen og han har en plan.

Det beste med Rise of the Legend er å følge en ung Wong Fei Hong. Men utenom det, er dette en stor og kjedelig skuffelse.

Problemet med filmen er at historien blir etter hvert jævla kjedelig. Rise of the Legend føles så generisk ut hvis du har sett moderne kampspor filmer fra Kina det siste tiåret. Som mange andre filmer i denne sjangeren så mangler karakterene karisma og personlighet som gjør dem interessante. De er så kjedelige og uinteressante. Det var faktisk vanskelig å feste blikket på TV-skjermen for øynene mine ville fokusere på andre ting enn TV-skjermen. Det er ikke et tegn på kvalitet.

Kampsekvensene er greie nok, men ikke noe mer enn det. Man vet hva man vil få når det er Corey Yuen som er kampkoreograf, det betyr mange nærbilder, raske klipp og noen visuelle pene scener. Han har sin egen stil, men han vil aldri bli husket som en av de beste kampsportkoreografene i historien.

Hvorfor er det så vanskelig for kineserne om dagen å skape interessante karakterer med mye personlighet? Når spilletiden er over 2 timer, så trenger en film å ha karakterer man finner interessante. Men det man får her er en gjeng med karakterer og skuespillere som ikke har noe å tilby i det hele tatt. Som sagt, det er så generisk og langtekkelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.