Visit my YouTube channel here.

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)

All that you know, is at an end.

Jeg hadde litt sansen for den første filmen av Fantastic Four. Det samme kan ikke sies om dette makkverket av en film. For det første er historien uinteressant og kjedelig. Det ser også ut som om skuespillerne kjeder livet av seg. Actionscenene er elendige, og ikke nok med det er effektene noe av det dårligste jeg har sett dette tiåret. Det første jeg la merke til i Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer var de elendige effektene som ble pøst ut. Spesielt Silver Surfer er latterlig når man sammenligner ham mot T-1000 i Terminator 2: Judgement Day. Effektene på Silver Surfer er selvsagt litt bedre enn T-1000, men ikke med mye. Det sier sitt om effektene i denne filmen.

Første filmen var ok, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer er noe av det dårligste jeg har sett til nå i denne sjangeren. Selv Electra var bedre enn denne filmen.

2

4 thoughts on “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)”

  1. “Selv Electra var bedre enn denne filmen.”

    Stort klarare på saken går det vel ikkje an å vere, eg styrer nok unna Silver Surfer tenker eg. Har tilgode å høyre noko positivt.

  2. tja t 1000 er veldig stiv og har ingen detaljer og snakker ikke i t1000 skikkelse. Men jeg er enig i at effektene på silversurfer ikke var gode nok. Allikevel strekker jeg meg til to og en halv stjerne siden det er en tildels underholdende film og at den faktisk er laget for at barn skal se den. gir den litt kred for det. Denne filmen var i mine øyne en fullstendig “midt på treet” film og fortjener ikke en på treningen. Jeg synes forøvrig det samme om eneren “midt på treet” “barnevennlig” osv.

  3. Første filmen var midt på treet og til tider underholdende, men denne fortjener absolutt 1 stjerne. For her var det ikke mye underholdning, og effekter blir ikke det samme etter Transformers 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.