Visit my YouTube channel here.

God of Cookery (1997)

Stephen Chow er The God of Cookery, det vil si mesterkokken av alle mesterkokker. Men han kan ikke lage mat, og en dag blir han avslørt. Stephen Chow gir ikke opp kampen, og han vil ha tittelen tilbake.

Stephen Chow. Hva kan jeg si om denne mannen som jeg ikke har sagt tidligere. Han er utvilsomt den morsomste skuespilleren i verden. For den gjennomsnittlige kinogåer er Jim Carrey sikkert den morsomste komikeren i verden, men ærlig talt så kan ingen stille opp mot Stephen Chow. Stephen Chow gjør det samme som Jackie Chan. Han er regissør, manusforfatter og skuespiller. Han har en utrolig timing som komiker. Der Jim Carrey gjør alt for å være morsom, gjør Stephen Chow det motsatte. Han er helt naturlig, og det er slik det skal gjøres. Det blir naturlig morsomt uten noe form for overspilling

God of Cookery er en av Stephen Chows aller beste filmer. For de som ser litt asiatisk film, skjønner man at God of Gamblers med Chow Yun Fat er offeret her. Som i så mange andre Stephen Chow filmer har man noen fantastiske rollefigurer i God of Cookery. Rollefiguren som tar kaka er Karen Mok som Turkey. Fy pokker, for en stygg karakter og for en rolleprestasjon!

God of Cookery har nok av sprø scener. Jeg må trekke frem de 18 munkene som banker dritten ut av Stephen Chow gjentatte ganger, og ikke minst dansenummeret til dommeren. Fantastiske scener som bare Stephen Chow er kapabel til.

10

2 thoughts on “God of Cookery (1997)”

  1. Stephen Chow har mange perler, og du burde ihvertfall få med deg King Of Comedy, som jeg synes er den beste Chow filmen. Ikke i samme stil som Shaolin Soccer og Kung Fu Hustle. Er mer romantisk-komedie med noen utrolige scener. Snørrscenen er en klassiker. Mannen er genial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.