Visit my YouTube channel here.

Hail the Judge (1994)

hail the judge

En korrupt dommer må starte på nytt igjen når han får sparken. Nå må han forsøke å hjelpe en kvinne etter at hun ble dømt til døden for å ha drept sin ektemann og flere andre personer.

Hail the Judge er en fjollete film der vi finner komediekongen Stephen Chow og hans kompiser i hovedrollene. Jeg har sett de fleste populære filmene til Stephen Chow, jeg trodde jeg hadde sett Hail the Judge, men det viste seg å være feil.

Hail the Judge er en av de bedre filmene til Stephen Chow. Han har vært med i så mange filmer, mange av dem er dårlige og middelmådige, så man burde undersøke litt før man setter seg ned for å se noen av disse filmene. Men i mitt tilfelle har jeg lyst til å se alle filmene han har hatt en større rolle i.

Og Hail the Judge viste seg å være verdt tiden min. Det er ikke så mye spesielt med Hail the Judge hvis du har sett andre periodefilmer med Stephen Chow i hovedrollen. Man får fjollete humor, merkelige karakterer og morsomme situasjoner. Det er jo grunnen til at jeg ser filmene til Stephen Chow.

Jeg ble underholdt hele tiden, det er et godt tegn, jeg følte ikke behov for å ta en pause mens jeg så filmen. Som jeg sa, hvis du har sett noen av de mest populære og beste filmene med Stephen Chow i hovedrollen, så er Hail the Judge en film som vil underholde deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: