Visit my YouTube channel here.

The Green Inferno (2013)

the green inferno

En gruppe med umodne idioter blir tatt til fange av kannibaler etter at flyet de var om bord krasjet i jungelen.

Som de fleste vet er Cannibal Holocaust gudfaren blant kannibalfilmer. Nå har ikke undertegnede sett så utrolig mange kannibalfilmer, jeg har sett Cannibal Holocaust og Cannibal Ferox, noe som holder lenge for meg.

The Green Inferno er regissert av Eli Roth. En skulle tro at han kunne klare å hylle denne sjangeren på en god og effektiv måte, men her bommet han grovt. Feilen han gjør er å blande inn dårlig humor, han liker å blande inn mørk humor, men i en film som The Green Inferno funker det ikke. Humoren er av den billige sort. f.eks. når vi ser en kvinne få magesyke under fangenskap. Hun promper og driter, det stinker og kannibalbarna vifter med hendene sine. Så morsomt!

Filmen har sine grafiske scener, men sammenlignet med de ovennevnte filmene blir The Green Inferno blodfattig. Høydepunktet er det første drapet vi ser. En person mister først øynene, deretter tungen og så mister han en og en kroppsdel. Drapene som følger etter det første drapet er ikke så mye å skryte av, vi går faktisk glipp av et drap når en kvinne klarer å rømme. Hun blir selvfølgelig tatt, men vi ser aldri at hun blir drept av kannibalene.

Karakterene er irriterende og dårlig skrevet. Karakterene er dumme og naive, og man håper at kannibalene skal drepe dem alle sammen, det gjelder også den kvinnelige protagonisten som er jævla dum og lite voksen.

Skuespillerne er elendige, og kannibalene blir på en måte for fargerike, se bare på lederen for kannibalene som hører hjemme i en moderne grøsserfilm. Jeg ville bare se vanlige kannibaler som ikke forsøker å sjarmere oss seere.

Det er med god grunn at The Green Inferno ikke ble en suksess på kino. For det første er sjangeren en nisjesjanger, og når også filmen skuffer fansen så er dette en film som fort vil bli glemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.