Visit my YouTube channel here.

Green Lantern: First Flight (2009)

green-lantern-first-flight

Hal Jordan blir til Green Lantern, og han må lære seg å styre de mektige kreftene han får veldig raskt. For ondskapen står ved hans side, det tar bare litt tid før han skjønner det.

Jeg kan ikke si jeg er stor fan av Green Lantern etter å ha sett filmen med Ryan Reynolds, og jeg forandrer heller ikke mening etter å ha sett Green Lantern: First Flight.

Green Lantern: First Flight er en veldig generisk film der man aldri lærer protagonisten å kjenne. Dette er en generisk actionfilm med middelmådig animasjon, og stemmeskuespillerne er heller ikke særlig overbevisende.

Green Lantern: First Flight glemmer å bygge opp enkelte karakterer, spesielt protagonisten. Det skjer mye, men det som skjer er ikke noe særlig interessant når man ikke bryr seg om det som skjer. Jeg klarte ikke å bry meg om karakterene i det hele tatt, og skapningene vi treffer på i denne filmen er grisestygge, så det er like greit at de blir drept.

Jeg vet rett og slett ikke om Green Lantern har livets rett når det gjelder filmer. Han kan gjøre mye artig med ringen, men actionscenene blir så generiske og man bryr seg heller ikke om karakteren. For meg virker han som en actionhelt uten særlige personlighet, han er kun en brikke når det gjelder actionsekvenser og ikke noe særlig mer. Det kan sikkert hende at jeg tar feil med tanke på at tegneserien er sikkert mye bedre enn disse filmene, men jeg har nok gitt opp denne karakteren nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.