Visit my YouTube channel here.

The Adventurers (1995)

the-adventurers

En mann som nå jobber for selveste CIA, er ute etter hevn etter at en slem mann drepte hans foreldre. Den slemme mannen har en voksen datter som CIA-agenten blir bedre kjent med etter at han redder henne fra andre slemme menn. Nå får han sjansen til å komme tett innpå mannen han har bestemt seg for å drepe.

The Adventurers er regissert av Ringo Lam, og i hovedrollene finner vi Andy Lau og Rosamund Kwan.

Dette er en jævla dum film som er en typisk Hong Kong-actionfilm laget på 90-tallet. Ting henger ikke på greip, her snakker vi om at sider fra manuset har blitt revet vekk eller blåst vekk under innspillingen. Filmen bygger ikke opp til de største hendelsene, se bare i sluttminuttene når protagonisten plutselig finner ut at han er far til en unge som er sikkert 4-5 år gammel. Det er flere slike eksempler i denne dumme, men underholdende actionfilmen.

Actionscenene er greie nok, men man merker når man måtte spare inn noen kroner. Det gjelder spesielt scener med jagerfly og helikopter, det blir kaotisk og komisk når det ser så falskt ut. Men det er litt av sjarmen også.

The Adventurers er ikke en av de beste filmene som Ringo Lam har laget, men det er mye energi og galskap her, noe som gjør at man sitter og gliser. Spesielt forvandlingen til Rosamund Kwan kommer fra intet, plutselig viser det seg at hun er en gal kjerringfaen fra helvete. Fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: