Visit my YouTube channel here.

Tokyo Fist (1995)

tokyo fist

En mann er ute etter hevn etter at en bokser stjal hans kjæreste fra ham. Han starter med boksing han også, og hans fremtidige motstander er selvfølgelig mannen som tok fra ham hans kvinne.

Tokyo Fist er regissert av Shin’ya Tsukamoto. Jeg har sett noen av hans mer normale filmer som Nightmare Detective-filmene. Til dags dato har jeg fremdeles ikke sett filmene han er mest kjent for, nemlig Tetsuo-filmene.

Tokyo Fist har mye energi, blod og ødelagte ansikter. Men jeg følte ikke at jeg ble så underholdt når filmen var ferdig.

Budsjettet er ikke det høyeste, det er stil over substans. Jeg brydde meg ikke om noen av karakterene, men jeg likte scenen når mannen som har startet å bokse treffer sin tidligere kjæreste og hun banker ham opp. Det var en morsom scene.

Jeg er ikke helt sikker på om jeg gidder å se Tetsuo-filmene for jeg er ikke fan av lavbudsjettfilmer. Tokyo Fist er en boksefilm som skiller seg ut i mengden, men den klarte ikke å engasjere meg, og det er ikke et godt tegn når spilletiden kun er på 87 minutter.

Tokyo Fist er ikke en film for alle, det er en film for filmelskere og spesielt hvis du er lei av å se den samme formelen gang etter gang og du ønsker å se noe som skiller seg ut. Det gjør i det minste Tokyo Fist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.