Visit my YouTube channel here.

Thunderbolt (1995)

Chan Foh To må redde sine to søstre som har blitt kidnappet av en fartsgal mann.

Thunderbolt er ikke den beste filmen til Jackie Chan. For all del, filmen underholder, men skurken eier ikke personlighet. Han er en blond utgave av Steven Seagal, og han eier ikke utstråling eller personlighet. Fyren er bare håpløs. Richard Norton er den beste hvite skurken i Jackie Chan-filmer, og det hadde vært så morsomt å sett ham i denne rollen som en bilgal tulling.

I Thunderbolt får man servert kampsport og bilkjøring. Humor finner man ikke mye av, Thunderbolt er en av de mørkere filmene Jackie Chan har medvirket i. Kampscenene er noe av det dårligste jeg har sett i en film der Jackie Chan har hovedrollen. Sammo Hung står for koreografien, og jeg skjønner ikke hva han tenkte på med hektisk klipping og mange nærbilder. Kameraet er også overalt, dette er faktisk det verste jeg har sett i en Jackie Chan-film, og det er det verste jeg har sett av Sammo Hung.

Billøpene er bedre, men det siste store billøpet er for kaotisk der man kan tydelig se at filmingen ble gjort på forskjellige dager, og mange av bilkrasjene virker det som om har blitt hentet fra ekte billøp. Heldigvis er mange av bilkrasjene morsomme å se på.

Thunderbolt er en av de svakere filmene til Jackie Chan, men han prøvde i hvert fall noe nytt, og det skal han ha ros for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.