Visit my YouTube channel here.

This Film Is Not Yet Rated (2006)

Kirby Dick går MPAA i sømmene.

Sensursystemet i USA har i mange år vært diskutert. I USA så er sex fy, og vold ja takk, litt mer. Kirby Dick leide inn privatdetektiver får å gå MPAA i sømmene. Mannen som fant på systemet snakker i mot seg selv, og det er kvalmende å høre på diverse telefonopptak mellom Kirby Dick og MPAA-ansatte.

MPPA skal beskytte unge mennesker når de ser film, og skal gi da en aldersgrense på filmene. Du kan banne så og så mange ganger for å få den og den aldersgrensen, og man skal være veldig forsiktig med kjønnshår og pupp. Men vold er helt ok, og helst uten blod.

Det hele er så på trynet, og det er tragisk at så mange mennesker lever i sin lille, skrudde verden, for disse idiotene har for mye makt og ødelegger for film som kunst da regissørene må kjempe mot MPAA og filmselskapet når filmen skal vises på kino. Høyere aldersgrense betyr for det meste mindre inntjening, og da må scener ofres.

Dette er ikke den beste dokumentaren som er lagd, da det var veldig vanskelig å finne folk og ikke minst få dem til å prate. Man må være litt interessert i film for å finne dette interessant, så denne dokumentaren er ikke for alle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.