Visit my YouTube channel here.

Slither (2006)

slither

He looks likes something that fell off my dick during the war.

Hvis du husker de gode gamle b-filmene i grøssersjangeren fra 80-tallet, da vet du hva som venter. Dette er en skikkelig hyllest til denne sjangeren. Slither føles nesten ut som en remake av Night Of The Creeps, og det var en skikkelig god film. Slither tar også elementer fra The Blob, C.H.U.D. 2 og zombiefilmer.

Slither starter ikke lovende. Jeg satt og tenkte at dette var kjedelige greier etter en halvtime. Så begynner moroa. Det tar helt av, og plutselig kommer alt av blod og gørr som jeg forventet meg. Men mye mer! Her er det mye kvalmt, men som filmene på 80-tallet er det mye humor i all råskapen. Slither er spennende helt til slutt, og det legges mulig opp til en oppfølger.

Skuespillerne gjør en skikkelig god jobb her, og man merker at kjemien mellom dem stemmer. En god hyllest til de gode gamle b-filmene fra 80-tallet. Slither er en liten filmperle.

8

5 thoughts on “Slither (2006)”

  1. Hah, jeg tror vi har veldig forskjellig smak på filmer, for denne filmen syntes jeg ikke fortjener 1/10 engang. Utrolig forvirrende, kjedelig og uskummel. Det eneste ekle med hele filmen er at jeg måtte se den.

    1. Hvis du ikke har sett filmer i samme sjanger forstår jeg skuffelsen. Jeg elsker denne type B-filmer, mye humor og ekle effektscener. Sett The Thing (Carpenter)?

  2. Hm.. Nei, kanskje jeg skal gjøre det. Er den skummel? Vil se en film der jeg blir skikkelig skremt egentlig xD

    1. The Thing er skummel ja. Vær klar over at den er litt lik Slither med effekter, men der Slither ikke direkte er skummel er The Thing nettopp det. http://www.imdb.com/title/tt0084787/

      The Grudge (originalene og den første amerikanske nyinnspillingen er skumle), Shutter (originalen og A Tale of Two Sisters (Sør-Korea) burde du få med deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.