Visit my YouTube channel here.

Final Destination 3 (2006)

final destination 3

Noen unge mennesker unnslipper sin skjebne, og døden tillater ikke det. Dø skal de!

Jeg har alltid hatt sansen for Final Destination serien, og gledet meg til denne filmen. Men Final Destination 3 skuffet noe så inne i granskauen. Skuespillerne i denne filmen er så dårlige at jeg nesten ikke kan tro det jeg ser. Ikke at de tidligere skuespillere i denne serien er Oscar kandidater, men de klarte noenlunde å leve seg inn i sine roller.

Solarium scenen der de to unge kvinnene synger er noe av det dummeste jeg har sett på film, og jeg skjønte raskt at denne filmen kom til å bli en skikkelig nedtur. Filmen mangler oppbyggingen til dødsfallene, og når det ikke blir litt skremmende atmosfære som de foregående filmene hadde, ja da blir filmen en total flopp i mine øyne.

Noen av dødsfallene er bra laget som solarium scenen og spikerpistol scenen. Det er det eneste positive jeg kan si om denne filmen. Final Destination 3 har også en utrolig dårlig slutt. Det virker som om de gikk tom for ideer allerede etter fornøyelsespark scenen.

Se heller de to første filmene om igjen, da de i det minste var oppfinnsomme og til tider spennende.

2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.