Visit my YouTube channel here.

The Final Destination (2009)

We just lost one hot MILF!

The Final Destination er sikkert ikke den siste filmen i serien. Jeg er så lei av 3D tullet. Faen ta James Cameron og Avatar, som vil gjøre at det vil komme ekstra mange 3D-filmer de neste årene. Jeg driter langt i 3D. Jeg er fornøyd med mitt TV og min Blu-ray spiller. Jeg kommer aldri til å kjøpe et 3D-TV eller en Blu-ray-spiller som kan vise 3D. Jeg bryr meg ikke.

The Final Destination har ikke de beste effektene, sikkert mye å si at dette er nok en 3D-film. Har man sett de tre foregående filmene i serien, vet man godt hva som venter. Bare at The Final Destination byr på mer slapstick-humor enn de andre filmene i serien. Om det er bevisst vet jeg ikke, men fjollete blir det. En historie finner man ikke, her går det raskt unna til en ny scene der det venter et nytt dødsfall. Filmen er ikke spennende, men siden humoren er så fremtredende, er det en viss underholdning å spore her.

The Final Destination er en bedre film enn Final Destination 3. Bedre skuespillere hjelper mye. Selv om filmene er veldig like, har ikke The Final Destination like mange irritasjonsmomenter som man finner i Final Destination 3. Men en god film er ikke The Final Destination.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: