Visit my YouTube channel here.

Crank (2006)

crank

I’m gonna kick some black ass!

Crank er en skikkelig actionfylt popcornfilm som holder et vannvittig høyt tempo. Jason Statham har alltid vært en favoritt hos meg som actionhelt, og her ser man igjen hvorfor han er en av nåtidens store actionhelter. Mannen har aldri fått den heder og status som han fortjener. Hadde han dukket opp på 80-tallet, hadde han vært en av de store. Jason Statham dukket opp i feil tiår dessverre. Han minner meg om John McClane som alle kjenner fra Die Hard-serien. Jason Statham er steintøff, kul og han har alltid en vittig kommentar på lager.

Crank har alt det man kan ønske seg av en hjernedød popcornfilm. Her har du slåssing, skytescener, biljakter og kule rollefigurer. Filmen er kort, og varer kun i rundt 80 minutter. Crank holder et vannvittig tempo, og det er kun noen scener som trekker tempoet ned. Filmen byr på noen skikkelige latterkuler i den første halvdelen, dessverre mister den litt av den rå humoren i den andre halvdelen.

Leter du etter en actionfilm som byr på hjernedød underholdning er Crank den riktige filmen. Jeg var ikke helt fornøyd med slutten, og mener det hadde passet med en annen slutt med tanke på hvordan rollefiguren Chev Chelios var bygget opp.

8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.